Comedie curată, distracție adevărată

Râsul este, în general, semn că ne simțim bine și face – ca să vezi – să ne simțim încă și mai bine. Eliberează endorfine, antrenează și, apoi, relaxează întregul corp, schimbă perspectiva și, astfel, reduce din anxietate, vitalizează imunitatea. Acestea toate, pe lângă faptul că declanșează un tip de lăcrimare involuntară care înseamnă că avem ocazia să plângem – dacă nu de fericire, măcar – de hilaritate!

Pe de altă parte, râsul este profund uman. Transcede bariere de limbă sau cultură, nu îi pasă de vârstă. Este un excelent, benefic integrator în tot soiul de contexte sociale. Și, atunci când este, desigur, bine intenționat, poate spori empatia și simpatia chiar și în situații unde uzura și stresul sunt, oricât de trist este asta, dominante, precum locul de muncă.

Râsul are puterea să facă viața mai frumoasă. Atât perioadele petrecute râzând, cât și influențând, cu generozitate, zile și existențe, în general.

Plus că studiul râsului poartă numele de gelotologie. Și asta sună ca gelatologie! 🍦

În lipsă de circumstanțe amuzante, de parteneri de amuzament, pentru a ne antrena umorul sau pur și simplu pentru a râde, e oricând utilă puțină sau mai multă comedie.
Dry Bar Comedy este un club din Statele Unite, un canal de youtube cu înspre 2 milioane de fani fideli și o resursă cu aproape 200 episoade complete de stand-up disponibile gratuit.

Acestea fiind spuse, o zi frumoasă și cât mai multe zambete:))