CUM COMAND

Pentru a plasa o comanda pe site-ul nostru, selecteaza produsul sau produsele care te intereseaza din categoriile de produse disponibile si apasa butonul ‘Adauga in cos’;
Dupa ce ai ales toate produsele pe care doresti sa le cumperi, apasa butonul ‘Cos de cumparaturi’ din partea dreapta/sus a paginii. Poti, astfel, actualiza/vizualiza lista cu toate produsele pe care le-ai ales si poti face modificari, in cazul in care doresti.


Urmatorul pas este sa completezi datele necesare livrarii: nume, prenume, nume companie (daca este cazul), adresa de livrare si metoda de plata (plata online cu cardul, transfer bancar, ramburs).
Ultimul pas este verificarea sumarului comenzii tale si apasarea butonului ‘Plaseaza comanda’.


In timpul procesului de comanda, poti sa iti creezi si un cont, astfel incat la urmatoarea ta vizita pe site, timpul necesar unei comenzi sa fie mai mic, sa ai un istoric al comenzilor tale si sa te poti abona la newsletter-ul nostru, astfel incat sa fii la curent cu toate promotiile din magazin.
In plus, in functie de comenzile tale, poti primi un cupon de promotie, pe care il vei introduce in campul marcat pe site.