Bine ai venit pe site-ul www.drbronner.ro

Iti multumim pentru alegerea facuta. Aici vei gasi informatii, idei si solutii in care credem, pe care le-am testat si care ne-au impresionat. Cream o poveste care incepe cu „a fost odata”, o poveste cu iz magic, dar cu rezultate adevarate.

Putin cate putin, notorietatea conceptului “organic” s-a dezvoltat , insa este nevoie de timp si rabdare pentru a obtine rezultate si pentru a crea schimbari.

Pe site-ul „Be-O Magic” veti intalni oameni care cred in schimbare, in puterea celorlalti de a sti, a vrea, a afla si a gasi solutii care ne pot face sa traim mai simplu si mai curat.

Noi ne-am documentat, am aflat si acum vrem sa impartasim cu voi, asa ca, urmariti blogul nostru pentru a descoperi termeni, notiuni, istorii, povesti si pasiuni.

Am fost incantati de istoria magica si pasiunea Doctorului Bronner pentru sapunuri, ne-a impresionat puterea si vointa lui de a-si duce mai departe filozofia in care credea. Ne-au convins responsabilitatea cu care sunt alese ingredientele folosite la prepararea sapunului, responsabilitatea pentru sustinerea cauzelor filantropice, atentia cu care sunt alesi furnizorii, importanta comertului echitabil. Acestea sunt doar cateva din motivele pentru care sapunurile magice Dr. Bronner se gasesc si in Romania, pe www.drbronner.ro.

Asadar, a fost odata www.drbronner.ro… asa incepe povestea noastra.

Te invitam sa o urmaresti!