Leaping Bunny

Not Animal Tested – produsele Dr. Bronner pot folosi sigla CCIC (Coalition for Consumer Information on Cosmetics), acest lucru aratand faptul ca ingredientele folosite sunt certificate ca nefiind testate pe animale. Pentru a deveni membru al acestei Coalitii, este nevoie de un audit independent.

http://www.leapingbunny.org/indexcus.php

 

 

fair for life

Organism care certifica si reglementeaza provenienta culturilor din care isi iau originea ingredientele, precum si pretul. Sunt inovatorii conceptului Fair Trade.

http://www.fairforlife.org/

 

 

 

 

non gmoOrganism care verifica daca ingredientele din compozitia produselor contin sau nu organisme modificate genetic. Un ingredient modificat genetic este orice planta in compozitia careia au fost modificate gene, prin intermediul tehnologiei. Controlul prin intermediul acestui organism ne asigura ca produsele si ingredientele Dr. Bronner nu sunt contaminate.

http://www.nongmoproject.org/

 

 

 

oregon

Organizatie non profit care promoveaza si sustine agricultura bio si echitabila.

http://www.tilth.org/

 

 

 

 

 

Vegan

Organism care certifica faptul ca produsele Dr. Bronner sunt vegane – nu contin produse animale si indica faptul ca niciun produs animal nu este utilizat in procesul de productie. Desi marea majoritate a produselor Dr. Bronner sunt vegane, exista, insa, cateva exceptii – balsamurile de buze si de corp, care contin ceara de albine.

http://vegan.org/certify/

 

 

 

 

USDA

USDA este organismul de certificare american aparut in urma unificarii standardelor de certificare din SUA.

http://www.usda.gov/

 

 

 

 

bdhi_logo

BDIH este un standard de certificare exigent ce nu permite existenta niciunui produs petrochimic sau derivat in compozitia produselor.

http://www.kontrollierte-naturkosmetik.de/

 

 

 

 

Natrue Biokosmetik

NATRUE este o asociatie non-profit cu sediul in Bruxelles, care protejeaza si promoveaza in toata lumea produsele cosmetice naturale si organice.

http://www.natrue.org/